Κυριακή Λέντζιου - Therapia Mind

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠΟ!

Το Therapia Mind ξεκίνησε με στόχο να συνδυάσει την πολύπλευρη και ταυτόχρονα δομημένη ενημέρωση , την ανάγκη για επικοινωνία, ψυχοθεραπεία ακόμη και αυτοβοήθεια .

Βασικός στόχος μου είναι πρωτίστως  μέσα από τα διάφορα θέματα που αναπτύσσονται να κατανοήσουμε το πόσο σημαντική είναι για τη ψυχική και σωματική μας υγεία η έγκαιρη επιστημονική διάγνωση και παρέμβαση, καθώς και η καταρτισμένη γνώση και ενημέρωση όλων μας για θέματα που μας απασχολούν στη καθημερινή ζωή μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία  ψυχικών και συναισθηματικών διαταραχών, διαταραχών που σχετίζονται με την προσαρμογή στο περιβάλλον καθώς και θέματα ειδικής εκπαίδευσης.

Συνήθη αιτήματα θεραπείας αποτελούν: το άγχος-stress, η κατάθλιψη, το πένθος, τα αρνητικά συναισθήματα, οι κρίσεις πανικού, η αγοραφοβία, τα ψυχοσωματικά συμπτώματα, η χαμηλή αυτοπεποίθηση, τα συναισθήματα ενοχής, οι διαταραχές ύπνου, οι διατροφικές διαταραχές και η παχυσαρκία, η απώλεια κιλών, η διακοπή καπνίσματος, η συμβουλευτική ζεύγους.

Με γνώμονα κάθε φορά τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου επιλέγω να δημιουργήσω μαζί με τον πελάτη μου ένα θεραπευτικό πλαίσιο γεμάτο ασφάλεια και σιγουριά συνδυάζοντας ποικίλες θεραπευτικές τεχνικές που άπτονται των ψυχικών και σωματικών αναγκών του με στόχο την αποτελεσματικότερη και βαθύτερη θεραπεία του.

Η δύναμη μας έρχεται μέσα από τη δική μας δράση. Κι όταν παύουμε να δρούμε… παύουμε να ερχόμαστε σε επαφή με αυτήν.  Ο καλύτερος σύμβουλος του εαυτού μας είναι ο εαυτός μας ο ίδιος… Πολλές φορές όμως τα γεγονότα μας αναγκάζουν να το ξεχάσουμε…

Στις σελίδες που ακολουθούν μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για τις υπηρεσίες που προσφέρω ως Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, όπως και για τις λειτουργίες του γραφείου μου.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική περιήγηση! – Κυριακή Λέντζιου